BREEZE GROUP - ROMANIA Produse Servicii Preturi Despre companie Pentru Distribuitori Contact

 

 

Posturi vacante Activitati sociale Certificati Informatii financiare Referinte FIRME - Lista Neagra

Despre companie

Image0041

 

Va multumim ca ati accesat acest compartiment.

 

Pentru Noi, preocuparea pentru produsele si serviciile pe care le oferim nu inseamna numai pretul. Pretul mic nu intotdeauna inseamna calitate, si un pret incorect pentru servicii inseamna ca nu v-om putea creste di sezvolta.

 

Deoarece suntem la rascrucea unor timpuri in care se pune mai mult accent pentru protectia mediului si economia resurselor naturale - NOI gandim pentru VIITOR.

Oferim SOLUTII calculate - solutii DURABILE, PRODUSE care va economisesc banii Dvs.

 

Punem accentul pe folosirea energiilor regenerabile si de acceeea recomandam si incurajam proiectele cu folosirea surselor neconventionale de racire-incalzire si producere energie.

 

 

 

 

   

BREEZE GROUP intruneste experienta a mai multor companii si persoane care  sau intrunit sub un nume pentru a face mai MULT si mai BINE ceia ce fac.

 

BREEZE sa infiintat in anul 2001, fiind primul importator in Romania pentru echipamentele Mitsubishi Electric. Din 2007 sa restructurizat si in prezent reprezinta o structura integra compusa din 4 firme de domeniu, care ca activitate principala se prezinta ca importator si furnizor instalatii HVAC.

 

LINK - FOTO REFERINTE >>>

 

 

Filozofia

 


Iata principiile pe care le respectam:


Interactiv 
BREEZE este o companie dinamica care ofera solutii pentru sisteme HVAC. Planurile dumneavoastra in acest domeniu vor deveni realitate alaturi de noi pentru ca oferim servicii complete de la proiectare la verificare executie si monitorizare permanenta. Lasati pe noi confortul dumneavoastra, este jobul nostru!

 

Win-Win
La baza principiului existential al BREEZE sta filosofia "win-win". Astfel, afacerea dumnoavoastra va avea succes pentru ca la noi nimeni nu pierde, castigul fiind de ambele parti.

 

Organizare
Pentru a onora contractele organizarea este cuvantul cheie. Iar pentru a va putea bucura de intreaga atentie si dedicare, un inginer va fi 100% dedicat Dvs . Astfel, implicarea este totala.

 

Return on investment
Stim ca aspectul financiar conteaza, de aceea, noi avem grija ca dumneavoastra sa va puteti recupera investitia in serviciile noastre in cel mai scurt timp. 

 

 

 

 

 

                                            ©2005-2009 BREEZE GROUP. Toate drepturile sunt rezervate.