Home Prezentare ZUBADAN Aer/Apa ECODAN ZUBADAN Aer/Aer ZUBADAN VRF Documentatii Tehnice Referinte Contact

  

  Energie gratuita din mediul inconjurator

 

   Noile pompe de caldura - ZUBADAN

   

   *Fabricat eclusiv in JAPONIA

 

 

Mama natura nu trimite nicio factura

 

Vremurile noastre sunt cuprinse de problematica costurilor din ce in ce mai ridicate pentru energie si a amplificarii poluarii mediului.

 

In perioada cuprinsa intre anii 2002 si 2008, preturile combustibilului lichid brut au crescut aproape de 5 ori. Aceeasi tendinta o urmeaza si preturile gazului, caci din cauza existentei limitate a materiilor prime fosile, preturile pentru combustibil lichid si gaz vor creste si in viitor.

 

Gospodariile private consuma 80% din energie furnizata in scopul incalzirii (pentru producerea de caldura si pentru incalzirea apei). In aceste conditii, folosirea resurselor naturale are un rol central, urmarindu-se protejarea atat a mediului inconjurator,

cat si a propriilor mijloace banesti.

 

 

Image0003

 

 

Energia de care avem nevoie in acest sens se afla, putem spune, chiar la usa casei, caci mama natura ne pune la dispozitie, gratuit, energia care este inmagazinata in sol, in apele subterane si in aerul din exterior.

 

Pentru ca acestea sa poata acoperi nevoile noastre de caldura si apa calda, este necesara procurarea unei pompe de caldura.

 

Pompa de caldura realizeaza ceea ce aparent este imposibil: prin alimentarea cu curent electric de numai 1 Kilowat, ia nastere de patru ori mai multa putere de incalzire, caci aproximativ 75% din puterea necesara este castigata, prin aceasta pompa, din mediul inconjurator, unde caldura este inmagazinata

si ne sta la dispozitie pe tot parcursul anului, in mod nelimitat.

 

Aceasta numim noi consum redus de energie si protectia mediului.

 

Cu ajutorul pompelor de caldura extrasa din aer, marca ZUBADAN - - Mitsubishi Electric, puteti incalzi cat se poate de eficient si confortabil.

 

Pompele noastre de caldura se bazeaza pe cea mai moderna tehnologie de invertere digitale, asa cum o cunoastem din instalatiile de aer conditionat avansate.

 

Prin intermediul unui procedeu de reglare fara

trepte, este oferit doar gradul de incalzire necesar la momentul respectiv.

 

Cel care trece din timp la utilizarea pompei de caldura ZUBADAN, reuseste de indata incalzirea bazei, respectand mediul si economisind bani in fiecare an.

 

CE SOLUTIE SA ALEGETI

Sistemele Zubadan se impart in urmatoarele categorii:

Zubadan Aer/Apa sistemul AW - sunt solutii care permit customizarea sistemului in functie de cerintile clientrului.

Zubadan Aer/Apa ECODAN - sunt sisteme cu unitate interna Ecodan HYDROBOX cu boiler extern sau cu boiler inclus HYDROTANK

Zubadan Aer/Aer - sisteme split de perete sau dublusplit cu o gama variata de unitati interne

 

Zubadan VRF - Sisteme din gama Bussiness cu o unitate nterna si o gama variata de unitati interne.

 

Energie termica nesfarsita

 

Circuitul functioneaza in felul urmator:

 

Pompa de caldura (care economiseste energie) functioneaza prin intermediul unui circuit in 4 etape.

 

Etapele sunt: vaporizatorul, compactorul,

fluidificatorul si ventilul de destindere.

 

Agentul frigorific R410A, cu un punct de evaporare foarte scazut, este cel care transporta energia.

 

Energia termica este extrasa din aerul din exterior, prin schimbatorul de caldura (vaporizatorul) si transformata, prin compactor, in nivelul de temperatura dorit pentru incalzire.

 

Aparatul din interior incalzeste aerul din camera pe timpul iernii, in timp ce vara, acest proces poate fi inversat, in scopul racirii aerului intr-un mod eficient si silentios.

 

Ventilul de destindere detensioneaza agentul frigorific, intregul circuit putand astfel sa o ia de la inceput

zub1

 
Pompele de caldura ZUBADAN sunt ideale in cazul in care ati planificat asanarea unor constructii vechi, cat si pentru cladirile noi.

O planificare orientata exact asupra tipului obiectivului dvs. de constructie, la care se adauga flexibilitatea data de posibilitatea unor linii lungi de legatura (pentru pompele mentionate) lasa investitorului multa libertate de actiune.

Se va gasi, intotdeauna, locul potrivit (pe acoperis sau in curtea interioara) pentru aceasta silentioasa pompa de caldura, oricat de mic ar fi terenul.

 

Image0003

 

 

 

 

 

 

  ©2007-2009   ZUBADAN.ro. Toate drepturile sunt rezervate.